Har du lyst til at udfordre dig selv ? Prøv GRIT STRENGTH lørdag kl. 11.10-11.40 og tirsdag kl 17.55-18.25

Les Mills GRIT™

Les Mills GRIT™ serien er bygget op til at presse dig til det maksimale – og give dig resultater. Holdene varer 30 minutter og udføres til musik med masser af energi og drive, så du får lyst til at give den en ekstra skalle.

GRIT™ STRENGTH Udgangspunktet for træningen er at udfordre dine store muskelgrupper som fx ben, bryst, mave og ryg, og timerne er bygget op, så du får fuldt udbytte af træningen, selvom den kun varer 30 minutter. Vi benytter forskellige redskaber i træningen, som fx vægtskiver, vægtstænger og bænke, og vi bruger hinanden på holdet til både team-øvelser og skabe konkurrencer. GRIT™ STRENGTH er for dig, som holder af HIIT træning, funktionel træning, Puls & Styrke.

GRIT

About the Author: