Niels B. Jørgensen

Personligtræner
26 27 27 50
niels@kaffesmag.dk

Får du det optimale ud af din træning?

Har du prøvet flere forskellige træningsmetoder, men ikke har fundet motivationen, eller ønsker du bare at få organiseret din træning af en professionel? Her hos Happy2Fitness tilbyder vi professionel, personlig træning og kostvejledning fra vores dygtige, certificerede træner, Niels B. Jørgensen. Uanset om du ønsker at få tilrettelagt et træningsprogram, eller du har brug for hjælp til vægttab, står han klar til at hjælpe dig.

 

Træning med dig som udgangspunkt

Personlig træning i Happy2Fitness tager udgangspunkt i dig og din krop. Det betyder, at der bliver tager højde for, hvilke behov og forventninger du har. Du kan blandt andet få et træningsprogram, som følger en naturlig udviklingskurve og en personlig kostplan til vægttab. På denne måde får du positive oplevelser med træningen, og du bliver forhåbentlig ansporet til at fortsætte og sætte nye mål for dig selv.

 

Find motivationen

En af de primære grunde til, at man stopper med at træne er, at man mister motivationen. Motivationen er den vigtigste drivkraft, når man skal nå sine målsætninger, men ofte sætter man urealistiske mål. Med personlig træning i Happy2Fitness, får du hjælp til at finde motivationen og sætte realistiske og sunde mål for din træning. Uanset om du vil have større muskler eller vil tabe vægt, kan et personligt træningsforløb gavne dig. Vi tilbyder desuden et livsstilsforløb til dig, der gerne vil omlægge dine vaner, eller dig, der bare ønsker en sundere hverdag.

 

Kontakt os i dag

Uanset om du har spørgsmål til personlig træning, eller du bare gerne vil i gang, er du velkommen til at kigge forbi vores fitnesscenter i Næstved eller kontakte os på telefon: 55 72 02 00.

kr. 650

1 time

Inkl. program

kr. 2450

5 timer

Inkl. kostvejledning

kr. 4250

10 timer

Træning/coaching

kr. 795

1.5 time

Inkl. kropsanalyse

kr. 8450

3 mdr.

Træning 2 gange ugentligt. Kostvejledning & måling 1 gang ugentligt.