Cross Cirkeltræning i Næstved | Happy2Fitness

Cirkeltræning / Cross Cirkel

Cirkeltræning – hurtig og effektiv træning

Leder du efter et hold, hvor du kan kombinere styrketræning med konditionstræning på en effektiv måde? Cirkeltræning i Happy2Fitness er én times træning, hvor du får pulsen op og kommer igennem alle kroppens store muskler.

Du vil med cirkeltræning opbygge muskelmasse og samtidig forbedre din kondition uden at skulle bruge mange timer i fitnesscentret. Cross-cirkeltræningsholdet er både til nybegyndere og til øvede, da det er muligt at tilpasse øvelserne til dit individuelle niveau.

Tilmeld dig her

Hvad er cirkeltræning?

Cirkeltræning er en træningsform, hvor du kommer gennem en række forskellige øvelser, som er målrettet forskellige muskelgrupper i kroppen. Vi kører som udgangspunkt så mange øvelser, som vi er personer på holdet, og gentager alle øvelserne tre gange. Du vil på den måde nå igennem flere øvelser end ved klassisk styrketræning, hvor man ofte tager 8-10 gentagelser af samme øvelse.

Tempoet til cirkeltræning vil være højt, og der vil kun være få pauser, så du kan få så meget ud af timen som muligt. På den måde har du også mulighed for at presse dig selv alt efter niveau og dagsform.

Formålet er, at du efter times cirkeltræning har en følelse af at have brugt hele din krop og fået pulsen op i løbet af træningen.

Fordele ved cirkeltræning

Hurtig og effektiv træning
Cirkeltræning er et rigtig godt holdvalg til dig, som ikke har tid til at skulle bruge flere timer i fitnesscentret mange gange om ugen. Med cirkeltræningen får du hurtigt og effektivt trænet alle kroppens muskler, samtidig med at du forbedrer din kondition.

Træn teknik og mange øvelser
Du bliver introduceret til række øvelser, som du måske ikke kender i forvejen og får vejledning til korrekt teknik. På den måde er cirkeltræning også henvendt til dig, som er ny i Happy2Fitness.

Social og sjov holdtræning
Mange foretrækker holdtræning fremfor individuel styrke- eller konditionstræning, fordi holdtræningen er en social og sjov aktivitet.

God rådgivning
Cirkeltræning er et rigtig godt holdvalg, hvis du godt kan lide holdtræning og gerne vil have rådgivning til øvelser af en af vores uddannede instruktører.

Garanti for en god oplevelse
Vi garanterer, at du får en masse ud af timen, samtidig med at du har det sjovt med de andre på Cross-cirkeltræningsholdet.

Cirkeltræning med undervisning

Hvis du er ny i fitness, har du med cirkeltræning mulighed for at blive introduceret til en række øvelser og til maskinerne i Happy2Fitness. Cirkeltræningen styres af en instruktør, som fortæller, hvilke øvelser du skal lave. Øvelserne kan du tage med dig, hvis du senere vil træne selvstændigt i fitnesscentret.

Samtidig vil instruktørerne undervise i, hvordan du udfører øvelserne helt rigtigt og bruger maskinerne korrekt. På den måde kan cirkeltræning også betyde, at du får en forbedret teknik.

Tilmeld dig her

Holdet er for både dig der er ny til CROSS CIRKEL, og for dig, der allerede er øvet.

Tilmeld dig

Har du en forespørgsel?

Happy2Fitness

Åbningstider

  • Mandag - torsdag:5:00 - 22:00
  • Bemandet:8:00 - 19:00
  • Fredag:5:00 - 22:00
  • Bemandet:8:00 - 17:00
  • Lørdag - søndag:5:00 - 22:00
  • Bemandet:8:00 - 11:00

Telefonnummer: 5350 0347

Kontakt os