Reformer pilates i Næstved - Meld dig til i dag | Happy2Fitness

Reformer Pilates

Reformer Pilates – styrke og øget fleksibilitet!

Vil du gerne styrke dine muskler og din fleksibilitet gennem kontrollerede bevægelser og samtidig få sved på panden? Reformer Pilates er en anderledes træningsform, som hjælper til stærkere muskler med øvelser hentet fra den klassiske pilates. 

Der er fokus på både kroppen og sindet, og det handler ikke blot om at få større muskler når man dyrker Reformer Pilates, men i højere grad om at øge styrke, smidighed og fleksibilitet. 

Der er et utal af fordele ved at træne Reformer Pilates hos Happy2Fitness, nogle af de mange goder ved denne træningsform er følgende:

 • Fokus på en stærk core og corestabilitet
 • Kalorieforbrænding
 • Kontrollerede øvelser
 • Genoptræning og forebyggelse af skader
 • Du træner styrke, stabilitet, koncentration, balance og koordination på én og samme tid

Tilmeld dig her

Reformer Pilates i Happy2Fitness i Næstved er både for nybegyndere og øvede, og instruktørerne vil guide dig igennem hele timen.

Hvad er Reformer Pilates?

Reformertræning foregår på en reformerbænk, som består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbar. Sammen med kroppens egen vægt yder maskinen modstand, og på den måde adskiller Reformer Pilates sig fra klassisk pilates udført på en måtte. Du har selv mulighed for at styre, hvor meget modstand du vil have på din reformerbænk, og Reformer Pilates er derfor også et hold, som du kan udvikle dig på ved at øge modstanden over tid.

Reformertræningen vil bestå af en række langsomme, kontrollerede øvelser på reformermaskinen, som er med til at øge din muskelstyrke. Træningen vil foregå til musik, og instruktørerne vil fortælle om alle øvelserne undervejs.

Fordele ved Reformer Pilates

Reformer Pilates hjælper dig til øget styrke på en anderledes og unik måde. Du træner først og fremmest din core, men du vil aktivere mange af kroppens muskler med øvelserne. Med Reformer Pilates træner du desuden smidighed, balance og koordination.

Det øgede fokus på de enkelte muskler bidrager til øget mindfulness eller en øget koncentrationsevne. De langsomme og kontrollerede bevægelser kender du måske fra pilates, og de kan give en følelse af at have fuld kontrol over sin krop. Reformer Pilates er på den måde et godt hold for både krop og sjæl. Det er desuden også en træningsform, som er god til genoptræning og til forebyggelse af skader.

Reformer Pilates foregår på hold, og du vil derfor træne sammen med flere andre, som brænder for reformertræningen.

Reformer Pilates med dygtige instruktører

Vores dygtige Reformer Pilates-instruktører i Happy2Fitness Liselotte, Heidi, Malene og Katrine vil guide dig igennem Reformertræningen. Instruktørerne vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af timen og sørge for, at du bruger Reformermaskiner på den mest effektive måde.

Hvis du er ny i Happy2Fitness, kan det være en fordel at begynde med holdtræning som eksempelvis Reformer Pilates, hvor du har mulighed for at få vejledning undervejs. Du har også mulighed for at spørge instruktørerne til råds før og efter timen. Reformerpilates kan desuden nemt tilpasses dit individuelle niveau. 

 

Tilmeld dig her

Holdet er for både dig der er ny til REFORMER PILATES, og for dig, der allerede er øvet.

Tilmeld dig

Har du en forespørgsel?

Happy2Fitness

Åbningstider

 • Mandag - torsdag:5:00 - 22:00
 • Bemandet:8:00 - 19:00
 • Fredag:5:00 - 22:00
 • Bemandet:8:00 - 17:00
 • Lørdag - søndag:5:00 - 22:00
 • Bemandet:8:00 - 11:00

Telefonnummer: 5350 0347

Kontakt os