Personlig træner

Drømmer du om at komme i bedre form, tabe dig, eller mangler du blot lidt ekstra motivation i din træning, så står vi i Happy2Fitness klar til at hjælpe dig med at nå dit mål. Vi tilbyder som noget nyt i Happy2Fitness, personlige træningspakker, som skræddersyes til netop dit behov.

Personlig træning i Næstved

Med en personlig træner får du en person som lytter, støtter, motiverer og hjælper dig med at nå dine drømme. Hvad end det er et stort eller lille vægttab, behov for bedre kondition eller øgning af muskelmasse, har vi løsningen til dig.

Med en privat træner er du sikret det fulde fokus på dig og din udvikling, du får en personlig træner som giver dig den støtte du måske mangler og de værktøjer som kan hjælpe og ruste dig til at nå dine mål, og vedholde din udvikling.

Med base i Happy2Fitness i Næstved, har vi udover vores rummelige holdsale og store udvalg af maskiner og træningsudstyr,  gode omkringliggende områder hvis man ønsker at tage sin træning udendørs – kun fantasien sætter grænser, og du og din personlige træner skræddersyer sammen dit forløb.

Nå dine mål med en personlig træner

Personlig træning er en investering i dig, og den bedste gave du kan give dig selv eller en du holder af - så gør dig selv den tjeneste at kontakte, vores dygtige personlige træner til en uforpligtende samtale.

Hvis du ønsker personlig træning sammen som en gruppe er dette ligeledes muligt, da vi tilbyder personlig træning for op til 4 personer på ét hold. Pris for personlig træning, detaljer om forløb samt beskrivelser og kontaktoplysninger på vores personlige træning finder du ovenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du en forespørgsel?


Mød din personlige træner

Muskel, toning, styrke & vægttab!

“Jeg er en ung og engageret træner med mere end 4 års træningserfaring, jeg har gennem de seneste år kørt en masse succesfulde hold og personlige træningsforløb med medlemmerne i Happy2Fitness. Om dit mål er muskelopbygning, toning, konditionstræning, eksplosiv styrke eller vægttab, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig. Så vil du have en træner der kan lave et varieret program der rammer netop dit mål, så er jeg træneren for dig.”

Oscar Pokriva

E-mail: oscarpokriva@gmail.com

Priser på personlig træner

X-Small

2 x 60 minutter

Samlet pris
1000 kr.

Mulighed for gebyr- og rentefri finansiering

Small

4 x 60 minutter

Samlet pris
1800 kr.

Mulighed for gebyr- og rentefri finansiering

Medium

8 x 60 minutter

Samlet pris
3200 kr.

Mulighed for gebyr- og rentefri finansiering

Large

12 x 60 minutter

Samlet pris
4500 kr.

Mulighed for gebyr- og rentefri finansiering

X-Large

16 x 60 minutter

Samlet pris
5600 kr.

Mulighed for gebyr- og rentefri finansiering

XX-Large

24 x 60 minutter

Samlet pris
8200 kr.

Mulighed for gebyr- og rentefri finansiering

Ønsker du at træne som en gruppe, er dette også muligt (max 4prs. i én gruppe).

Happy2Fitness

Åbningstider

  • Mandag - torsdag:5-23
  • Bemandet:8-12 & 15:30-20
  • Fredag:5-23
  • Bemandet:7-12 & 15:30-18:30
  • Lørdag - søndag:5-23
  • Bemandet:8-12

Kontakt os