Personlig træner i Næstved | Opnå dine mål med personlig træning

Team Amby

Drømmer du om at komme i bedre form, tabe dig, eller mangler du blot lidt ekstra motivation i din træning, så står vi i Happy2Fitness klar til at hjælpe dig med at nå dit mål. Vi tilbyder som noget nyt i Happy2Fitness, personlige træningspakker, som skræddersyes til netop dit behov.

Personlig træning i Næstved

Med en personlig træner får du en person som lytter, støtter, motiverer og hjælper dig med at nå dine drømme. Hvad end det er et stort eller lille vægttab, behov for bedre kondition eller øgning af muskelmasse, har vi løsningen til dig.

Med en privat træner er du sikret det fulde fokus på dig og din udvikling, du får en personlig træner som giver dig den støtte du måske mangler og de værktøjer som kan hjælpe og ruste dig til at nå dine mål, og vedholde din udvikling.

Med base i Happy2Fitness i Næstved, har vi udover vores rummelige holdsale og store udvalg af maskiner og træningsudstyr,  gode omkringliggende områder hvis man ønsker at tage sin træning udendørs – kun fantasien sætter grænser, og du og din personlige træner skræddersyer sammen dit forløb.

Book din start via Facebook

Besøg Team Amby's hjemmeside

Nå dine mål med en personlig træner

Personlig træning er en investering i dig, og den bedste gave du kan give dig selv eller en du holder af - så gør dig selv den tjeneste at kontakte, vores dygtige personlige træner til en uforpligtende samtale.

Hvis du ønsker personlig træning sammen som en gruppe er dette ligeledes muligt, da vi tilbyder personlig træning for op til 4 personer på ét hold. Pris for personlig træning, detaljer om forløb samt beskrivelser og kontaktoplysninger på vores personlige træning finder du ovenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du en forespørgsel?

Happy2Fitness

Åbningstider

  • Mandag - torsdag:5-22
  • Bemandet:8-12 & 15:30-19:30
  • Fredag:5-22
  • Bemandet:8-12 & 16-18
  • Lørdag - søndag:5-22
  • Bemandet:8-12

Kontakt os