Personlig træner i Næstved | Opnå dine mål med personlig træning

Personlig træner

Drømmer du om at komme i bedre form, tabe dig, eller mangler du blot lidt ekstra motivation i din træning, så står vi i Happy2Fitness klar til at hjælpe dig med at nå dit mål. Vi tilbyder som noget nyt i Happy2Fitness, personlige træningspakker, som skræddersyes til netop dit behov.

Personlig træning i Næstved

Med en personlig træner får du en person som lytter, støtter, motiverer og hjælper dig med at nå dine drømme. Hvad end det er et stort eller lille vægttab, behov for bedre kondition eller øgning af muskelmasse, har vi løsningen til dig.

Med en privat træner er du sikret det fulde fokus på dig og din udvikling, du får en personlig træner som giver dig den støtte du måske mangler og de værktøjer som kan hjælpe og ruste dig til at nå dine mål, og vedholde din udvikling.

Med base i Happy2Fitness i Næstved, har vi udover vores rummelige holdsale og store udvalg af maskiner og træningsudstyr,  gode omkringliggende områder hvis man ønsker at tage sin træning udendørs – kun fantasien sætter grænser, og du og din personlige træner skræddersyer sammen dit forløb.

Book din start via Facebook

Besøg Team Amby's hjemmeside

Nå dine mål med en personlig træner

Personlig træning er en investering i dig, og den bedste gave du kan give dig selv eller en du holder af - så gør dig selv den tjeneste at kontakte, vores dygtige personlige træner til en uforpligtende samtale.

Hvis du ønsker personlig træning sammen som en gruppe er dette ligeledes muligt, da vi tilbyder personlig træning for op til 4 personer på ét hold. Pris for personlig træning, detaljer om forløb samt beskrivelser og kontaktoplysninger på vores personlige træning finder du ovenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du en forespørgsel?


Mød din personlige træner

Muskel, toning, styrke & vægttab!

“Jeg er en ung og engageret træner med mere end 7 års træningserfaring, jeg har gennem de seneste år kørt en masse succesfulde hold og personlige træningsforløb med medlemmerne i Happy2Fitness. Om dit mål er muskelopbygning, toning, konditionstræning, eksplosiv styrke eller vægttab, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig. Så vil du have en træner der kan lave et varieret program der rammer netop dit mål, så er jeg træneren for dig.”

Oscar Pokriva

E-mail: oscarpokriva@gmail.com


Mød din personlige træner

Muskel, toning, styrke & vægttab!

“Jeg skræddersyr altid et individuelt træningsforløb ud fra din situation og dine ønsker. Sammen skal vi arbejde på at skabe en ændring i dit liv og gøre dig sundere.

Mine træningsforløb er baseret på en bred viden fra mine mange uddannelser og flere års erfaring med træning. Derfor kan du altid forvente et effektivt træningsforløb, så vi sammen kan nå dine drømme og mål.

I et forløb vil jeg være din motivator og sparringspartner, så du vil aldrig stå alene. Jeg vil være der til at guide, støtte og motivere dig igennem forløbet og sætte dig i stand til efterfølgende at videreføre din nye og sundere livsstil. For mig handler personlig træning, nemlig om det personlige der skabes.

Din succes er i sidste ende min succes.”

Jasmin

Udover personlig træning, så har Jasmine flere spændende funktioner i happy2fitness.
Fitnessinstruktør: 
Få en skræddersyet opstartsprogram for kun 299kr. 
Bootcamps: 
Jasmine afholder flere bootcamps i løbet af året, så hold godt øje med hende.
Bodyline by jasmine:
Jasmine har også sin egen hyggelige lille klinik i happy2fitness. Her tilbyder hun spændende behandlinger, EMS træning og meget mere. Du kan læse meget mere på hendes hjemmeside www.Bodylinebyjasmine.dk, hvor du kan booke dig ind til en gratis konsultation og sammen finde et forløb der matcher lige dine behov.

Email: info@bodylinebyjasmine.dk

Happy2Fitness

Åbningstider

  • Mandag - torsdag:5-22
  • Bemandet:8-12 & 15:30-20
  • Fredag:5-22
  • Bemandet:7-12 & 15:30-18:30
  • Lørdag - søndag:5-22
  • Bemandet:8-12

Kontakt os